Еърсофт реплика SR25 E2 APC M-LOK

944.00 лв.

Най-качествена и класна реплика, изработена от висококачествени материали на известна компания G&G. Благодарение на използваните материали и внедрените технологии, репликата е предназначена за най-взискателните потребители, които ценят реализма и качеството.
Стилът на игра с този тип еърсофт реплики именно ДМР, позволява репликата да бъде модифицирана и да постигне дулна мощност от 2.4 J и да стреля на повече от 85+м

SR25 е направен предимно от метал. Металните части включват модерния и агресивно изглеждащ ресийвър, релсите за монтаж M-LOK, цевта, селектора за стрелба. Полимерните части включват ергономичен приклад, пистолетна ръкохватка и пълнител Mid-Cap 90 BB.

Има достатъчно място за батерия с конектор Tamiya-mini. Репликата използва профилирана ръкохватка, която подобрява захвата и удобството при използване.

Бърза поръчка

Попълнете полетата, за да поръчате с 1 клик

8 + 6 =

Описание и спецификации

Марка: G&G цвят черен
Тегло: 3350г.
Изработена от: метал, пластмаса
Дулна мощност 1.9J
Репликата се отличава от другите реплики на G&G по отношение на използваните вътрешни части, както и по качеството на външната изработка. Репликата разполага с две електронни системи: MOSFET система, разположена в плъзгача на приклада, и система G2 ETU (Electronic Trigger Unit). И двете системи удължават живота на репликата и подобряват нейните параметри като времето за реакция на спусъка и скоростта на стрелба.

SR25 е оборудван с новост от G&G – гиърбокс G2, която е характерна с:

– подсилена конструкция
– система за бърза смяна на пружината
– специално проектирани зъбни колела за по-добра ефективност

MOSFET системата позволява програмиране на темпа на стрелба “бърст” и др, информира за нисък заряд на батерията и ако има проблем с гиърбокса.

Системата ETU, внедрена в репликата заедно със специални пълнители, прекъсва захранването след изстрелване на последния BB.

Количка
  • Нямате продукти в количката