Еърсофт реплика GE24

380.00 лв.

Пакетът включва самото копие на GE24 и един магазин, което ви осигурява солидна основа за вашите еърсофт приключения.

Марка: JG/GE други
Тегло: 4500 g
Изработени от: пластмаса, метал
Начална скорост [FPS]: 400

Бърза поръчка

Попълнете полетата, за да поръчате с 1 клик

4 + 15 =

Описание и спецификации

Репликата на GE24 е старателно изработен еърсофт пистолет, направен от комбинация от стомана, ZnAL (сплав от цинк и алуминий) и полимерни материали. Стоманени части са използвани за тялото, капака, селектора за режима на стрелба и различни малки компоненти. Релсите RIS, покриващи по-голямата част от дължината на цевта, прикладът, вътрешната цев, железните мерници и някои малки елементи са изработени от издръжливата сплав ZnAL.

Репликата е снабдена с набор от RIS релси отпред, които позволяват да се прикрепят различни аксесоари, съвместими със стандарта RIS, като ръкохватки, лазерни мерници, фенери, оптически прицели и гранатомети. Репликата е снабдена със сгъваем приклад от дясната страна на тялото, който предлага гъвкавост при боравене.

Интересна и уникална особеност на GE24 е двустранната ръкохватка на спусъка, която допринася за отличителния му характер и го отличава от другите реплики. Освен това пистолетната ръкохватка е предназначена специално за M249.

Вътрешно репликата GE24 е също толкова впечатляваща, като може да се похвали с подсилена скоростна кутия v.3, известна със своята издръжливост и надеждна работа.

Количка
  • Нямате продукти в количката