Еърсофт реплика RK-06S

510.00 лв.

С вниманието си към детайлите и автентичния си дизайн RK-06S се откроява на еърсофт полето. Независимо дали сте опитен играч, или нов в еърсофта, тази реплика осигурява първокласно и завладяващо изживяване.

Марка: DOUBLE BELL
Тегло: 3102 g
Изработен от: пластмаса, метал, дърво
Дулна скорост [FPS]: 380
MOFSET: Не

Бърза поръчка

Попълнете полетата, за да поръчате с 1 клик

7 + 12 =

Описание и спецификации

Репликата на щурмовата пушка RK-06S е впечатляваща стоманена еърсофт пушка със смесица от висококачествени материали – стомана, дърво и ABS. Тя се отличава със здраво стоманено тяло, цев и мерник за издръжливост и реализъм. Висококачествените дървени приклад и предна ръкохватка допринасят за автентичния ѝ вид и осигуряват удобен захват.

За да се постигне баланс между издръжливост и тегло, пистолетната ръкохватка, пълнителят и някои вътрешни компоненти са изработени от ABS. Това прави пушката по-лесна за боравене по време на еърсофт игри, без да се прави компромис със здравината.

Цялостният комплект включва реплика на щурмова пушка RK-06S и пълнител, което ви гарантира, че разполагате с всичко необходимо за вашите еърсофт приключения. Все пак, моля, имайте предвид, че батерията и зарядното устройство не са включени в комплекта и трябва да се закупят отделно.

Количка
  • Нямате продукти в количката