Еърсофт реплика SW-020A – Olive Drab

450.00 лв.

Съдържание на комплекта: Комплектът включва репликата, пълнител, тактически ремък и ръководство.

Тази реплика изглежда предлага комбинация от производителност, удобство и адаптивност, което я прави привлекателна опция за любителите на еърсофт.

Марка: SNOW WOLF
Тегло: 4900 g
Изработени от: пластмаса, метал
Начална скорост [FPS]: 390
MOFSET : Не
Вътрешна дължина на цевта [mm]: 510

Бърза поръчка

Попълнете полетата, за да поръчате с 1 клик

13 + 10 =

Описание и спецификации

Дизайн на Bullpup: Системата bullpup дава възможност за дълга и ефективна цев, като същевременно се запазва компактен размер, което я прави подходяща за различни сценарии.

Конструкция: Репликата е с издръжлива полимерна ресивърна кутия, а металните части включват предната част с външната цев, горната RIS релса, пластината с прозореца за изхвърляне на снаряда и светкавицата.

Тактически въртящ се ремък: Задната и предната част на репликата са снабдени с тактически въртящ се ремък за удобно носене.

Регулиране на Hop-Up: Достъпът до копчето за регулиране на Hop-Up е през дръжката за зареждане и прозореца за изхвърляне на снаряди.

Амбидекстрова конструкция: Репликата има прозорци за изхвърляне на снаряди от двете страни, което я прави удобна както за левичари, така и за десничари.

Левичарска резба: Репликата е снабдена с 14-милиметрова резба за левичари.

Съхранение на батерията: Батерията се съхранява в приклада на репликата, като достъпът до нея е лесен и става чрез сваляне на гумената подложка на приклада.

Разглобяване: Репликата може да се разглоби бързо на две части, като се натисне метален щифт и се отдели приемникът от предната част с оптическия прицел и цевта.

Интегриран оптичен прицел: Репликата е снабдена с метален, интегриран оптичен прицел с регулируем прицел за по-голяма точност.

Двустепенен спусък: Двустепенният спусък позволява полуавтоматична стрелба на първия етап и напълно автоматична стрелба на втория етап.

Безопасност: Предпазителят е разположен на пистолетната ръкохватка и може да се задейства от двете страни.

Сгъваема предна ръкохватка: Предната част на репликата има сгъваема вертикална предна ръкохватка с 3 настройки за по-добър контрол.

Система за бърза смяна на пружините: Репликата има система за бърза смяна на пружините, която позволява на потребителите бързо да регулират мощността на репликата, без да разглобяват цялата скоростна кутия.

Пълнител с висока капачка: Репликата се доставя с полимерен пълнител Hi-Cap с вместимост до 330 топчета.

Количка
  • Нямате продукти в количката