Еърсофт реплика SA-C19 CORE™ Daniel Defense® – Half-Tan

450.00 лв.

Комплектът включва:

+ Пълнител S-MAG Hi-Cap и обърнат железен мерник, устройство.
+ Реплика
+ Пълнител S-MAG Hi-Cap
+ Фиксиран железен мерник
+ Допълнителна основна пружина
+ Ръчно управление
+ Сертификат за контрол на качеството
+ Сертификат EMG / Daniel Defense

Марка: Specna Arms
Цвят: полуоранжев
Тегло: 2420 g
Изработен от: пластмаса, метал
Начална скорост [FPS]: 380
MOFSET: Не

Бърза поръчка

Попълнете полетата, за да поръчате с 1 клик

11 + 1 =

Описание и спецификации

Specna Arms представя линията CORE™ от изключителни реплики с висококачествени материали и иновативна система за смяна на пружини на атрактивна цена. Сътрудничеството с EMG Arms включва лицензирани маркировки от Daniel Defense®, известен производител на огнестрелни оръжия от САЩ.

Репликата съчетава здрава ресивърна кутия от полимер, подсилен с найлонови влакна, с метални компоненти за цевта, ръкохватка RIS, предпазител за светкавица, ръкохватка за зареждане и тактически въртели за прашка. Системата за бърза смяна на пружините ESA™ позволява лесно регулиране на мощността за различни игрови сценарии.

Репликата е напълно съвместима с LiPo и LiFe батерии, като предлага ~380 FPS за игри на средни разстояния и ~310 FPS с включената пружина M90 за операции на близки разстояния и на закрито.

Редукторът съдържа 8 мм плъзгащи лагери, шинирани стоманени зъбни колела, четири ключалки против обръщане и издръжливо бутало от поликарбонатен полимер със стоманена лента. Висококачествената прецизна цев (с диаметър 6,03 мм) повишава обхвата и точността.

Количка
  • Нямате продукти в количката