Еърсофт реплика MP7 Navy MP7GBBR

659.00 лв.

Реплика, изработена в сътрудничество от Umarex и VFC. Благодарение на пълния лиценз от производителя на истински огнестрелни оръжия, Heckler & Koch GmbH, можем да се насладим на истински имена и маркировки. Репликата е изработена в мащаб 1:1 с голямо внимание към детайлите – размерите, както и теглото са максимално близки до истинско огнестрелно оръжие.

Платформата е изработена от подсилен полимер. Компенсатора е направен от стомана, докато прикладът, спусъкът, мерниците и селекторът на огъня са направени от хомогенна цинкова и алуминиева сплав. Продуктът е изработен с много внимание към детайла. Всички части са идеално напаснати, прибиращият се приклад няма луфтове и е стабилна опора за стрелеца.

Гореспоменатите маркировки, идентични с тези на истинско огнестрелно оръжие – логото на H&K, маркировки на калибър, сериен номер – изглеждат наистина впечетляващо и трудно човек може да направи разлика между бойно и еърсофтско изделие. Всеки детайл е отчетен.

Бърза поръчка

Попълнете полетата, за да поръчате с 1 клик

9 + 15 =

Описание и спецификации

Марка: UMAREX цвят черен
Тегло: 2500г.
Изработена от: метал, пластмаса
Дулна мощност 1.0J

Репликата е снабдена със сгъваема вертикална предна ръкохватка и точки за закрепване за допълнителни RIS релси. Селектора за стрелба го има имплеминтиран от двете страни на ресийвъра,
благодарение на това, репликата е удобна и за левичари. Репликата се предлага с набор от сгъваеми железни мерници в стил флип-нагоре.

Механичната работа на Грийн газ репликата е изключителна. Системата е идеално уплътнена, Blow-back механизмът работи перфектно, а ударът е силен и впечатляващ – усеща се на рамото на стрелеца при изстрел.

Същият като в оригиналния механизъм за взвеждане, който се заключва в задна позиция след изстрелване на последния патрон. Освобождава се от лост, разположен над спусъка.

Всички тези елементи добавят реализъм и превръщат стрелбата с MP7 в голямо удоволствие. Благодарение на доброто разпределение на точката на тежеста, стрелбата с една ръка не е проблем.

Репликата се захранва от Грийн газ. Газът се съхранява в пълнителя. Самият пълнител е здрав – изработен е почти изцяло от метал.

MP7 Navy на Umarex е перфектният избор за всеки любител на реплики на газови картечни пистолети. Благодарение на малкия си размер може да се използва в ограничено пространство, като оръжие или лесно да се скрие, ако е необходимо. Освен това е лесен за транспортиране. Гарантира страхотно забавление при стрелба, което се допълва от перфектен външен вид и реални маркировки.

Количка
  • Нямате продукти в количката