Еърсофт реплика G-36

350.00 лв.

Репликата на немския автомат G-36 е старателно изработена, направена от комбинация от ZnAL (сплав от цинк и алуминий) и полимерни материали. Стоманени части са използвани за RIS релсите, селектора за режима на стрелба и различни малки компоненти.

Репликата е снабдена с набор от RIS релси отпред, които позволяват да се прикрепят различни аксесоари, съвместими със стандарта RIS, като ръкохватки, лазерни мерници, фенери, оптически прицели и гранатомети. Репликата е снабдена със сгъваем приклад от дясната страна на тялото, който предлага гъвкавост при боравене.

Бърза поръчка

Попълнете полетата, за да поръчате с 1 клик

5 + 6 =

Описание и спецификации

Интересна и уникална особеност на G-36 е двустранния селектор за стрелба, която допринася за отличителния му характер и го отличава от другите реплики, като го прави удобен както за десничари така и за левичари.

Вътрешно репликата G-36 е също толкова впечатляваща, като може да се похвали с подсилен Гиърбокс v.2, известен със своята издръжливост и надеждна работа.
G-36 е немски автомат известен още като лека щурмова карабина с калибър 5.56. Използва се на въоръжение при немски командоси.

Количка
  • Нямате продукти в количката