Еърсофт реплика АК CM040H

499.00 лв.

Семейството от реплики на CM, базирани на популярни руски автомати, е допълнено с нова линия – модифицирана с набор от “тактически” аксесоари, увеличаващи ергономичността и възможностите за конфигурация на този класически дизайн.

Репликата е перфектно съчетана, тук няма луфтове, продуктът е напълно завършен в матов, черен цвят. В процеса на изграждане са използвани стомана, алуминий,  както и полимер. Ресийвърът, капакът на цевната кутия, спусъка и селекторът на стрелба са изработени от стомана. Предната релсова система RIS е направена от алуминий, докато пистолетната ръкохватка и прикладът са направени от пластмаса.

Бърза поръчка

Попълнете полетата, за да поръчате с 1 клик

11 + 6 =

Описание и спецификации

Марка: Cyma цвят черен
Тегло: 3095г
Изработена от: метал, пластмаса
Начална скорост 1,7J

Репликата има телескопичен приклад тип SF с регулирана дължина. На мястото на стандартната ложа е поставен 22mm RIS монтажна релса, което позволява да се оборудва пушката с допълнителни аксесоари. Освен това репликата е оборудвана с ергономична пистолетна ръкохватка тип SAW. От дясната страна има селектор на стрелба, отличителен за АК платформата.

От лявата страна на цевната кутия е разположена страничната релса на AK – това позволява да се монтират различни мерни прибори или допълнителни RIS релси.

Разглобяването на репликата и монтирането на допълнителни аксесоари е улеснено от самия дизайн, базиран на щифтове и лостове – подобно на истинската стомана и други реплики на АК. Външната цев завършва с лява резба 14 мм, където е монтиран компенсатор. Батерията на репликата се намира под капака на цевната кутия.

Репликата се задвижва от много надежден, подсилен и лесен за тунинговане гиърбокс v.3 . Вътре са монтирани комплект стоманени зъбни колела, стоманени 7 мм плъзгащи лагери, подсилено бутало и др.

Количка
  • Нямате продукти в количката