Еърсофт реплика AR-НАТО 3

533.00 лв.

Серия от най-новите реплики на Amoeba Airsoft е базирана на добре познат дизайн на автомати тип AR, но тези реплики са значително модифицирани и обогатени с много конструктивни детайли и интересни технически решения, които подобряват не само тяхната функционалност, но и техния външен вид.

Ресийвърът на репликата е изработен от тройно подсилен полимер. Качеството на използваните материали води до това, че е много трудно да се разпознае на пръв поглед дали е пластмаса или метал. Върху ресийвъра са гравирани индивидуални знаци на модел, калибър и логото на Amoeba Airsoft. Използван е метал за производството на външната цев, мушката, компенсатора, тръбата на приклада и някои малки части. Пистолетната ръкохватка, правилно оформена, покрита с грапава текстура, която подобрява сцеплението и комфорта.

Бутонът за освобождаване на пълнителя е направен по голям, за да се улесни използването му.

Бърза поръчка

Попълнете полетата, за да поръчате с 1 клик

8 + 9 =

Описание и спецификации

Марка: AMOEBA цвят черен
Тегло: 2650г.
Изработена от: метал, пластмаса
Дулна мощност 1.6J
Репликата е оборудвана с телескопичен регулируем приклад тип SF, който позволява да се регулира дължината му според индивидуалните предпочитания на стрелеца. Батерията може да се постави вътре в приклада и тръбата. Прикладът има двустранно QD гнездо за ремък.

AM-009 е оборудван с модулна система на RIS релсата, която позволява да се настрои репликата според индивидуалните предпочитания на стрелеца. Сегментите на 22 mm RIS шини могат да бъдат монтирани към репликата на много позиции. В комплекта са включени 3 сегмента заедно с монтажни винтове. Еърсофт репликата е снабдена с железни прицели.

Външната цев завършва с 14 мм дясна резба, на която е монтиран компенсатора.

Репликите на Amoeba Airsoft позволяват бърза смяна на пружината, без необходимост от демонтаж на гиърбокса. Сърцето на репликата е подсилен модифициран гиърбокс v.2, която притежава интегриран модул EFCS – Electronic Firing Control System.

Той контролира работата на задействащия механизъм, което води до много гладка работа и по-кратък цикъл на работата. Стандартният механизъм на спусъка е заменен от електронна система. EFCS има и вградена MOSFET система.

EFCS значително увеличава живота на механизма и на цялата реплика и позволява използването на батерии с високо напрежение, включително LiPo.

Количка
  • Нямате продукти в количката